Munkatársak

dr. Demjén László

Szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász

Szakmai pályafutás
Miután 1999-ben megszerezte általános orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, öt évvel később szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tett. 2009-ben egészségügyi szakmenedzser képesítést szerzett a Szent István Egyetemen, majd tudását bővítendő, 2010-ben gyermeknőgyógyászatból is szakvizsgázott. További képesítései közé tartozik a Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság B vizsgája és a Magyar Menopausa Társaság 3 MO vizsgája, amelynek birtokában jogosult a korszerű hormonpótló gyógyszerek kedvezményes vényfelírására. Páciensei és a kezelt kismamák számára szükség esetén speciális vizsgálatokat, kórházi hátteret, ellátást is javasol, szervez. 
 
Nyelvtudás
angol, orosz
 
Tevékenység
Dr. Demjén László mind a nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat mind a terhesgondozás és szülésvezetés terén jelentős tapasztalatokkal bír, ezen felül külön speciális tudással rendelkezik a gyermeknőgyógyászat, a menopausa tüneteinek kezelése, valamint a meddőség kivizsgálása és kezelése terén. Szakmájának alapjaként a megalapozott tudásra, az empátiára és a diszkrécióra épít, a személyes figyelmet pedig elengedhetetlennek tartja.
 
Újpest  
Csütörtök 15:00-20:00

 

Kérjen időpontot

dr. Görömbey Zoltán

Endokrinológus

Szakmai pályafutás
Debrecenben szerzett orvosi diplomája után, dr. Görömbey 1995-ben belgyógyászati, 1999-ben endokrinológiai szakvizsgát tett. Nyíregyházi kórházi munkája után Budapesten is gyarapította tapasztalatait, így nem csak elméletben, de gyakorlatban is értékes tudás birtokába jutott. Tagja a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere társaságnak.
 
Nyelvtudás
angol
 
Tevékenység
Dr. Görömbey Zoltán nagy jártasságot szerzett a járó- és fekvőbeteg ellátásban az endokrinológia teljes területén, így a hormonháztartás legszélesebb spektrumának problémáit is átlátja és orvosolja. Mivel rendszeresen részt vesz szakmai kongresszusokon és továbbképzéseken, a legújabb technikákban és eljárásokban is otthonosan mozog. Ezen kívül a tudás továbbadását is feladatának tekinti, így tevékenyen működik közre a posztgraduális endokrinológiai oktatásban is.
 
Naphegy  
Csütörtök kéthetente 16:00-20:00
   
Újpest  
Csütörtök kéthetente 16:00-20:00

 

Kérjen időpontot

dr. Hintalan Albert

Nőgyógyász

Szakmai pályafutás
1969-es általános orvosi diplomája után szülészet-nőgyógyászatból szakvizsgázott, majd aneszteziológiai és intenzív terápiai képesítést szerzett. A SOTE II. számú Női Klinikáján osztályvezetői, majd egyetemi adjunktusi, később részlegvezetői pozíciót töltött be. Később a Károlyi Sándor Kórház osztályvezető főorvosaként, majd egy magánklinika intézményvezető orvosigazgatójaként dolgozott. Közel 40 évig vett részt az orvos-, szakorvosképzésben, több, mint 100 kongresszusnak volt résztvevője. 150 tudományos prezentáció fűződik a nevéhez, amelyek harmada nemzetközi fórumokon jelent meg.
 
Nyelvismeret
Angol, olasz
 
Tevékenység  
Több évtizednyi szakmai tapasztalattal a háta mögött dr. Hintalan Albert a nőgyógyászati problémák legszélesebb spektrumával foglalkozik. Munkájának alapvetése a személyes figyelem és a gondos precizitás. Hitvallása szerint a betegségek megelőzését, a prevenciót tartja a legfontosabbnak, kiemelkedő fontosságot tulajdonít a méhnyakrák megelőzésének, és a fiatalok egészségvédelmének.
 
Újpest  
Szerda 16:00-20:00

 

Kérjen időpontot

dr. Hubina Erika

Endokrinológus

Szakmai pályafutás
A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1988-ban általános orvosi, 1994-ben belgyógyász, 1997-ben endokrinológus szakorvosi képesítést, majd  2004-ben PhD diplomát szerzett.
Jelenleg a Honvédkórház  Endokrinológiai- Anyagcsere és Diabetológiai részlegén dolgozik.
Szakmai tapasztalatát 2001-ben a koppenhágai egyetemi kórház endokrinológiai részlegén 3 hónapos,  2004 -től a londoni Queen Mary Egyetem Endokrinológiai és Onkológiai részlegén  egy eves, 2007- től  a los angelesi Cedars-Sinai Gyógyintézeti Központ Endokrinológiai részlegén 2 éves  szakmai gyakorlattal gyarapítja.
Számos magyar és nemzetközi kongresszuson, szakmai továbbképzésen és klinikai endokrinológiai vizsgálatban vett részt.
Tagja a Magyar Belgyógyász Társaságnak, a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaságnak és a Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaságnak.  
3 könyvfejezet (2 magyar- 1 angol nyelvű),  36 szakmai cikk publikálása fűződik a nevében (19 magyar, 17 angol nyelvű), konferenciákon 44 magyar, 37 angol nyelvű összefoglalót ismertetett az eredményeiről.
 
Nyelvtudás
német, orosz
 
Tevékenység
Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek élet- és kórtanát, valamint az anyagcsere-rendellenességeket vizsgáló tudományág. Dr. Hubina Erika foglalkozik többek közt a cukorbetegséggel, a pajzsmirigybetegségekkel, a petefészek működési zavaraival, a férfi nemi működés zavarainak hormonális vizsgálatával, az agyalapi mirigy, a mellékvese és a mellékpajzsmirigy betegségeivel, csontritkulással, valamint az életkilátásokat csökkentő anyagcsere-eltérések (zsíranyagcserezavarok) kezelésével.
Rendelésének egyik fő célja, hogy a betegek a lehető legrövidebb várakozási idővel kerüljenek szakrendelésre, alapos kivizsgálás után pontos diagnózishoz és megfelelő kezeléshez jussanak.
 
Újpest  
Kedd 16:00-20:00

 

Kérjen időpontot

dr. Kapás István

Szülész-nőgyógyász

Újpest  
Csütörtök 15:00-20:00
Naphegy  
Hétfő 14:30-20:00

 

Kérjen időpontot

dr. Katona Evelin

Endokrinológus

Végzettségek
1998  Orvosdoktori diploma, Debreceni Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Kar
2004  Belgyógyászat szakvizsga
2006  Doctor of Philosophy (Ph.D.) fokozat megszerzése DEOEC, Debrecen:     
2007  Lipidológus szakvizsga
2007  Endokrinológia és anyagcsere szakvizsga
 
Nyelvtudás
Angol
 
Munkahelyek
2012- Károlyi Kórház Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Osztály
2008- Telki Kórház, Belgyógyász Főorvos
2004-2008 Egyetemi tanársegéd, DEOEC I. Sz. Belklinika, DEOEC, Debrecen
1998-2004 Szakorvosjelölt, DEOEC I. Sz. Belklinika, Debrecen
 
Kiemelt szakmai érdeklődési terület
1998-ban kezdett dolgozni a Debreceni Egyetem I. sz. Belklinikáján, az Anyagcsere Tanszék tagjaként. Szakterülete az általános belgyógyászaton belül az Anyagcsere és Endokrinológiai  betegségek. A klasszikus" endokrinológiai megbetegedések (pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, PCOS, mellékvese, hypophysis stb.) és kivizsgálásuk mellett elhízás és annak következményei (hypertonia, diabetes mellitus, hyperlipidaemia, életmódvezetés-fogyókúra) miatt szenvedő betegek kivizsgálásában és gondozásában szerezett gyakorlatot Obezitológia, Endokrin és Lipid Szakrendelésein. Fontosnak tartja továbbá az  anyagcsere eltérések következtében kialakuló megbetegedések prevencióját (hypertonia, DM, atherosclerosis).
 
Újpest  
kéthetente szerda 12:30-16:00

 

Kérjen időpontot

dr. Szabó Andrea

Radiológus

Szakmai pályafutás
A Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi szakán 1991-ben szerzett diplomát „summa cum laude” minősítéssel, majd radiológiából szakvizsgázott 1995-ben. A Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem ( Szabolcs utcai Kórház) Radiológiai klinikáján dolgozott 2000-ig , mint egyetemi tanársegéd. Radiológiai tudását azóta számos magánellátási intézményben mélyítette el, ahol főként az ultrahang diagnosztika területén szerzett gyakorlatot. 2002-ben a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Társaság UH szekció vizsgáját is sikeresen teljesítette. Hazai és nemzetközi kongresszusok és továbbképzések rendszeres résztvevője, ahol előadóként és oktatóként is szerepel.
 
Nyelvtudás 
angol
 
Tevékenység 
Radiológusként fő érdeklődési területe az ultrahang diagnosztika, ezen belül a hasi -, lágyrész vizsgálatok (pajzsmirigy, nyirokcsomók,here, izmok, inak), az ér vizsgálatok (nyaki-, alsó végtagi erek, artériák, vénák), ízületi ultrahang és a keringés vizsgálatok. 3D ultrahang vizsgálatokat is rendszeresen végez, ezzel is segítve a pontosabb diagnózis felállítását. Hitvallása szerint  „nem az a gond, ha valakinek panaszai vannak, vagy beteg, hanem az, ha a betegséget későn ismerjük fel!”
 
Újpest  
Kedd 14:00-17:00
   

 

Kérjen időpontot

dr. Szűcs László

Urológus

Újpest  
Hétfő 16:00-20:00

 

Kérjen időpontot